Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Svanshall | Buitenkeukens van Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Svanshall

 
Klantreviews
Lees klantreviews (0) | Schrijf je eigen review

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Svanshall

Svanshall - Een hoogkwalitatieve buitenkeuken met nuttige functies, die al het koken buitenshuis vereenvoudigen. Een vrijstaande buitenkeuken met een strak, Scandinavisch design in hooggelegeerd staal 304 SS, met een elegante zwarte zijdeglans afwerking en rvs bovenblad. De Svanshall is een kleiner buitenkeukenpakket, dat is voorzien van praktische snufjes, terwijl u tegelijkertijd over een royaal werkblad beschikt voor het bereiden van eten. Een ruime gootsteen en een diepe lademodule voor het bewaren van barbecuetoebehoren, snijplanken en dergelijke. De Svanshall maakt het u in alle gevallen gemakkelijker wanneer u bij de barbecue een warme maaltijd voorbereidt.

Dit pakket stelt u in staat om op uw terras een complete buitenkeukensfeer te creëren. Met de Svanshall hebt u de beschikking over een toegankelijk en groot werkblad. Onder het bovenblad ziet u een mooi rek met houten latjes, dat bovendien kan worden gebruikt als extra bergruimte. Dankzij de pasvorm en het donkere design van de buitenkeuken zijn de componenten eenvoudig te plaatsen en tevens gemakkelijk en fraai in te passen, zodat ze gecombineerd kunnen worden met een barbecue. De Svanshall is een pakket waarmee u buitenshuis bij het koken toch in de buurt bent!

Skeldervik - Echt Zweeds handwerk, dat op fraaie wijze is doortrokken van Scandinavische lijnen en een hoge kwaliteit. De buitenkeukens zijn gemaakt van een duurzaam en robuust materiaal, waarbij alle delen handmatig zijn gemonteerd, van slijtvast hooggelegeerd staal uit Zweedse ijzererts. U kunt jarenlang in alle vier de seizoenen genieten van een degelijke en tijdloze buitenkeuken. De producten van Skeldervik worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 10-14 weken. Neem contact op met ons verkoopteam om te horen of uw product al dan niet in voorraad is.


Dit pakket bevat:

• 1 Vrijstaande lademodule
• 1 Vrijstaande gootsteen met kraan

Specificaties voor het modulepakket:

• Vrijstaande lademodule Meer lezen
• Vrijstaande gootsteen met kraan Meer lezen

Afmetingen

Totale breedte van het hele modulepakke 200 cm
Diepte van modules 58,1 cm
Hoogte vanaf de grond tot aanrechtblad van modules 90 cm
De modules zijn in volgorde naar keuze te plaatsen en de foto dient uitsluitend als bron van inspiratie.


Laat u inspireren door Skeldervik


Meer productfoto’s

 

KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje