Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Lervik | Buitenkeukens van Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Lervik

 
Klantreviews
Lees klantreviews (0) | Schrijf je eigen review

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Lervik

Lervik - Effectvolle buitenkeuken met de nadruk op details en geavanceerde finesses. Een vrijstaande buitenkeuken van Skeldervik met een elegant tijdloos ontwerp. Met Scandinavische lijnen in hooggelegeerd roestvrij staal 304 SS. Aantrekkelijk design in donkere kleuren met een zwarte zijdeglans afwerking die prachtig combineert met een rvs aanrechtblad en mooie houtaccenten. De Lervik creëert met een prachtige én robuuste houtskoolbarbecue, een royale gootsteen met kraan en een vrijstaande lademodule met goede opbergmogelijkheden de voorwaarden voor de perfecte keuken buitenshuis. Alles bij elkaar schept dat de juiste voorwaarden om buiten heerlijke maaltijden te bereiden.

De Lervik is een kleinere buitenkeuken met een rechte vorm voor op het terras met een groot aantal praktische eigenschappen en gebruiksterreinen. Eenvoudig te plaatsen en past in elke omgeving dankzij zijn unieke uiterlijk met zorgvuldig gekozen componenten en details. Onder het aanrechtblad zit een decoratief rek met behandelde latjes, dat u kunt inrichten naar uw eigen persoonlijke wensen. Dit opbergrek kan onder meer worden gebruikt voor het mooi en zichtbaar opbergen van bijvoorbeeld barbecuegerei, handdoeken of kruidenplanten. De Lervik biedt u een stijlvolle en open buitenkeuken, waar u volop de ruimte hebt om uw eten te bereiden. Puur keukenplezier, om elke dag weer, het hele jaar door, van te genieten!

Skeldervik - Echt Zweeds handwerk, dat op fraaie wijze is doortrokken van Scandinavische lijnen en een hoge kwaliteit. De buitenkeukens zijn gemaakt van een duurzaam en robuust materiaal, waarbij alle delen handmatig zijn gemonteerd, van slijtvast hooggelegeerd staal uit Zweedse ijzererts. U kunt jarenlang in alle vier de seizoenen genieten van een degelijke en tijdloze buitenkeuken. De producten van Skeldervik worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 10-14 weken. Neem contact op met ons verkoopteam om te horen of uw product al dan niet in voorraad is.


Dit pakket bevat:

• 1 vrijstaande module
• 1 vrijstaande barbecue
• 1 vrijstaande gootsteen

Specificaties voor het modulepakket:

• Vrijstaande module met aanrecht en kraan Meer lezen
• Vrijstaande houtskoolbarbecue met roestvrijstalen deksel en gedetailleerde houten handgreep
• Vrijstaande lademodule Meer lezen

Afmetingen

Totale breedte van het hele modulepakke 350 cm
Diepte van modules 58,1 cm
Hoogte vanaf de grond tot aanrechtblad van modules 90 cm
De modules zijn in volgorde naar keuze te plaatsen en de foto dient uitsluitend als bron van inspiratie.


Laat u inspireren door Skeldervik


Meer productfoto’s

 

KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje