Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Arild | Buitenkeukens van Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Arild

 
Klantreviews
Lees klantreviews (0) | Schrijf je eigen review

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Arild

Arild - Een stijlvolle vrijstaande buitenkeuken van Skeldervik met Scandinavisch rechte lijnen, die koken buitenshuis dichterbij brengt. De buitenkeuken heeft een solide en exclusief design met een zwarte zijdeglans afwerking van rvs 304 SS, rvs aanrechtbladen en prachtige details van hout waardoor deze in iedere omgeving tot zijn recht komt. De Arild is een mooie én stevige houtskoolbarbecue, met een roestvrijstalen deksel en een houten handgreep met details, een diepe gootsteen met een kraan, een vrijstaande hoekmodule en een vrijstaande lademodule met volop bergruimte. Samen creëert dit het hele jaar door een complete keukenbeleving!

De Arild is een L-vormige buitenkeuken, die op een locatie naar keuze op uw terras en in uw tuin kan worden geplaatst. Deze buitenkeuken springt in het oog door zijn unieke vormgeving met zorgvuldig geselecteerde eersteklas componenten en functionele details, die gezamenlijk een open aandoende buitenkeuken creëren, waar u volop de ruimte hebt om uw eten te bereiden. Onder het aanrechtblad zit een decoratief rek met behandelde latjes, dat kan worden gebruikt voor het zichtbaar bewaren van bijvoorbeeld handdoeken, kruidenplanten of kruiden, zodat de buitenkeuken er wat meer ingericht uitziet. Een tijdloze keuken, die u in staat stelt om buitenshuis smaakvolle eetervaringen te creëren!

Skeldervik - Echt Zweeds handwerk, dat op fraaie wijze is doortrokken van Scandinavische lijnen en een hoge kwaliteit. De buitenkeukens zijn gemaakt van een duurzaam en robuust materiaal, waarbij alle delen handmatig zijn gemonteerd, van slijtvast hooggelegeerd staal uit Zweedse ijzererts. U kunt jarenlang in alle vier de seizoenen genieten van een degelijke en tijdloze buitenkeuken. De producten van Skeldervik worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 10-14 weken. Neem contact op met ons verkoopteam om te horen of uw product al dan niet in voorraad is.


Dit pakket bevat:

• 2 vrijstaande modules
• 1 vrijstaande barbecue
• 1 vrijstaande gootsteen

Specificaties voor het modulepakket:

• Vrijstaande module met aanrecht en kraan Meer lezen
• Vrijstaande houtskoolbarbecue met roestvrijstalen deksel en gedetailleerde houten handgreep
• Vrijstaande lademodule Meer lezen
• Vrijstaande hoekmodule Meer lezen

Afmetingen

Totale breedte van het hele modulepakke 160 x 310 cm
Diepte van modules 58,1 cm
Hoogte vanaf de grond tot aanrechtblad van modules 90 cm
De modules zijn in volgorde naar keuze te plaatsen en de foto dient uitsluitend als bron van inspiratie.


Laat u inspireren door Skeldervik


Meer productfoto’s

 

KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje