Myoutdoorkitchen - Vrijstaande buitenkeuken - Georgia | Buitenkeukens van Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Myoutdoorkitchen - Vrijstaande buitenkeuken - Georgia

 
Klantreviews
Lees klantreviews (0) | Schrijf je eigen review

Myoutdoorkitchen - Vrijstaande buitenkeuken - Georgia

De Georgia is een pakket dat aan al uw eisen aan een buitenkeuken voldoet. Naast onze unieke module met ingebouwde Kamado barbecue is ook een koelkast met bergkastje voor het bewaren van eten en drinken, een aanrecht met goede bergruimte en een opbergmodule. Een uniek buitenkeukenpakket met alles wat u nodig hebt!

Georgia heeft een rechte vorm en biedt u een stijlvolle en complete buitenkeuken. Deze keuken heeft alles wat u nodig hebt om te koken. Plus volop bergruimte in kasten en een grote koelkast. Het kookeiland kan in een omgeving naar keuze worden geplaatst en creëert een bijzonder gezellige oase. Maak eten koken leuker - gun uzelf een buitenkeuken van topklasse!

Let op! Steek de barbecue liever niet aan met ontstekingsvloeistof, omdat de barbecue daardoor beschadigt. En de smaak wordt een stuk slechter. Om de ontstekingsvloeistof van de barbecue te verwijderen, moet u deze na gebruik een aantal uren sterk verhitten zonder dat u iets op de barbecue legt. Gebruik in plaats daarvan een schoorsteenstarter, die niet alleen beter is voor het milieu, maar ook de smaak van het eten niet beïnvloedt. Gebruik ook houtskool bij het barbecueën - geen briketten!
Het gelakte oppervlak krijgt na de eerste paar keer gebruiken een craquelé uiterlijk. Dat is volkomen normaal en het heeft geen gevolgen voor hoe de barbecue presteert.


Pakketkorting - Grijp uw kans!

Doe inspiratie op en stel uw eigen buitenkeuken samen!

Myoutdoorkitchen biedt exclusieve en handige buitenkeukenoplossingen met eindeloze keuzemogelijkheden! Nu hebt u de mogelijkheid om een droomkeuken samen te stellen naar uw eigen wensen. Via een 3D-tool kunt u eenvoudig uw eigen buitenkeuken plannen en bouwen - U kunt vrijelijk functies selecteren en samenstellen aan de hand van uw wensen en behoeften.

Waarom zou ik een buitenkeuken van 304 SS staal kiezen? In onze staalgids hebben we alles verzameld wat u moet weten over diverse types staal.


Dit pakket bevat:
• 4 Vrijstaande modules
• 1 Kamado barbecue

Specificaties voor het modulepakket:
• Vrijstaande module Kamado barbecue Medio Meer lezen
• Vrijstaande module met koelkast en bergkastjes Meer lezen
• Vrijstaande module met aanrecht en opbergladen Meer lezen
• Vrijstaande module met 2 te openen deuren Meer lezen

Afmetingen
Totale breedte van het complete modulepakket 332 cm
Diepte van modules 58,1 cm (handgrepen niet meegerekend)
Hoogte vanaf de grond tot aanrechtblad van modules 90,5 cm (wielen meegerekend)

De modules zijn in volgorde naar keuze te plaatsen en de foto dient uitsluitend als bron van inspiratie.


Accessoires die zijn inbegrepen bij de aanschaf van een Kamado:

• Pizzasteen: Wordt gebruikt wanneer u uw eigengemaakte pizza wilt bereiden of brood wilt bakken. De pizzasteen krijgt dan een wat donkerder kleur en wordt 'vlekkerig' naarmate hij meer wordt gebruikt. Dat is volledig normaal en heeft geen enkele invloed op de steen. Leg de steen niet te weken of in de vaatwasser. Maak hem in plaats daarvan schoon met een borsteltje.

• Pizzaschep: Hiermee kunt u uw pizzabodem makkelijker verplaatsen naar de pizzasteen of uw bord. De pizzaschep is gemaakt van hout en kan eenvoudig met de hand en een mild afwasmiddel worden schoongemaakt. Droog de pizzaschep na het schoonmaken zorgvuldig af.

• Gietijzeren rooster: Om de maximale barbecuesmaak en perfecte grillranden te realiseren. Zorgt er ook voor dat het eten sneller klaar is, omdat het meer warmte absorbeert dan een standaardrooster.

• Hitteschild: Werkt als een deksel en helpt u om de hele barbecue gelijkmatig warm te houden. Plaats het hitteschild tussen de gloeiende houtkooltjes en het eten, waarmee uw ingrediënten tevens worden beschermd tegen intensieve rechtstreekse warmte.

• Schoorsteenstarter: U mag voor uw Kamado geen ontstekingsvloeistof gebruiken, omdat dat de barbecue kan beschadigen. GDoor een schoorsteenstarter te gebruiken, hebt u geen ontstekingsvloeistof nodig, omdat juist ontstekingsvloeistof de smaak van het eten kan beïnvloeden en uw Kamado barbecue kan beschadigen.

Meer productfoto’s

 

KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje