Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Magnarp | Buitenkeukens van Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Magnarp

 
Klantreviews
Lees klantreviews (0) | Schrijf je eigen review

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Magnarp

De Magnarp - Een exclusieve en functionele buitenkeuken met een stijlvol Scandinavisch design van donkere tinten en een fraaie, zwarte zijdematte afwerking. Elegante buitenkeuken met een open design in een degelijke constructie van hooggelegeerd roestvrij staal 304 SS. Met deze unieke buitenkeuken beschikt u over een groot werkblad van rvs, en een stijlvolle en robuuste houtskoolbarbecue met een groot bereidingsoppervlak van 74,5 x 40 cm. De Magnarp is de buitenkeuken die alle zintuigen opent en fantastische smaakervaringen losmaakt!

De Magnarp is een vrijstaande buitenkeuken in een rechte lijn. Perfect voor wie een prachtige, maar wat kleinere keuken van topklasse wil, met een toegankelijk werkblad voor koken buitenshuis. Het mooie houten rek onder het bovenblad biedt extra bergruimte en is uitstekend geschikt voor wie zijn barbecuegerei bij de hand wil houden. Deze buitenkeuken kan dankzij zijn unieke ontwerp eenvoudig op het terras of in de tuin worden geplaatst. De Magnarp stelt kwaliteit centraal en is voorzien van praktische snufjes die buitenshuis een perfecte eetbeleving garanderen.

Skeldervik - Echt Zweeds handwerk, dat op fraaie wijze is doortrokken van Scandinavische lijnen en een hoge kwaliteit. De buitenkeukens zijn gemaakt van een duurzaam en robuust materiaal, waarbij alle delen handmatig zijn gemonteerd, van slijtvast hooggelegeerd staal uit Zweedse ijzererts. U kunt jarenlang in alle vier de seizoenen genieten van een degelijke en tijdloze buitenkeuken. De producten van Skeldervik worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 10-14 weken. Neem contact op met ons verkoopteam om te horen of uw product al dan niet in voorraad is.


Dit pakket bevat:

• 1 vrijstaande barbecue
• 1 vrijstaande hoekmodule

Specificaties voor het modulepakket:

• Vrijstaande houtskoolbarbecue met roestvrijstalen deksel en gedetailleerde houten handgreep
• Vrijstaande hoekmodule Meer lezen

Afmetingen

Totale breedte van het hele modulepakke 210 cm
Diepte van modules 58,1 cm
Hoogte vanaf de grond tot aanrechtblad van modules 90 cm
De modules zijn in volgorde naar keuze te plaatsen en de foto dient uitsluitend als bron van inspiratie.


Laat u inspireren door Skeldervik


Meer productfoto’s

 

KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje