Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Lerhamn | Buitenkeukens van Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Lerhamn

 
Klantreviews
Lees klantreviews (0) | Schrijf je eigen review

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Lerhamn

Unieke buitenkeuken uit de Zweedse Skeldervik-lijn met een exclusief en elegant design in rvs met een zwarte zijdeglans afwerking. De Lerhamn is een klein buitenkeukenpakket dat fraai is vormgegeven met Scandinavisch stijlvolle lijnen in een degelijke constructie van hooggelegeerd roestvrij staal 304 SS. Met de Lerhamn bezit u een prachtige, robuuste houtskoolbarbecue, met een groot kookvlak waarop u van alles kunt grillen, bijvoorbeeld vlees, vis en groenten. Een diepe gootsteen met kraan, heel handig in gebruik wanneer u uw levensmiddelen wilt afspoelen of het werkblad wilt schoonmaken. Een vrijstaande buitenkeuken met unieke functies, zodat u buitenshuis bij het koken toch in de buurt bent.

De Lerhamn is een kleiner buitenkeukenpakket in een rechte lijn met een open look en geavanceerde snufjes en details voor een stijlvolle keuken buitenshuis. Het design met het rvs aanrechtblad in combinatie met de donkere kleur en de prachtige houtaccenten onder het bovenblad komt in iedere omgeving tot zijn recht. Onder het werkblad ziet u een stijlvol opbergrek met behandelde latjes. Dit rek vormt het kader van uw keuken. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om buitenshuis een persoonlijke en gezellige sfeer te creëren.

Skeldervik - Echt Zweeds handwerk, dat op fraaie wijze is doortrokken van Scandinavische lijnen en een hoge kwaliteit. De buitenkeukens zijn gemaakt van een duurzaam en robuust materiaal, waarbij alle delen handmatig zijn gemonteerd, van slijtvast hooggelegeerd staal uit Zweedse ijzererts. U kunt jarenlang in alle vier de seizoenen genieten van een degelijke en tijdloze buitenkeuken. De producten van Skeldervik worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 10-14 weken. Neem contact op met ons verkoopteam om te horen of uw product al dan niet in voorraad is.


Dit pakket bevat:

• 1 vrijstaande gootsteen
• 1 vrijstaande barbecue


Specificaties voor het modulepakket:

• Vrijstaande module met aanrecht en kraan Meer lezen
• Vrijstaande houtskoolbarbecue met roestvrijstalen deksel en gedetailleerde houten handgreep

Afmetingen

Totale breedte van het hele modulepakke 250 cm
Diepte van modules 58,1 cm
Hoogte vanaf de grond tot aanrechtblad van modules 90 cm
De modules zijn in volgorde naar keuze te plaatsen en de foto dient uitsluitend als bron van inspiratie.


Laat u inspireren door Skeldervik


Meer productfoto’s

 

KLANTENDIENST

MAAN-VRIJ 09:00-20:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje