Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Torekov | Buitenkeukens van Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Torekov

 
Klantreviews
Lees klantreviews (0) | Schrijf je eigen review

Skeldervik - Vrijstaande buitenkeuken - Torekov

Torekov - Een vrijstaande en stijlvolle buitenkeuken met een groot aantal praktische functies voor een eersteklas kookbeleving. Exclusief design in donkere kleuren met een zwarte zijdeglans afwerking van hooggelegeerd staal 304 SS en een stijlvol rvs aanrechtblad. De Torekov is een kleinere keuken in een hoek met een open Scandinavisch design en rechte lijnen, die ervoor zorgen dat hij in elke omgeving past. Dit pakket garandeert u een stijlvolle en royale houtskoolbarbecue, een gootsteen met een kraan en een vrijstaande hoekmodule, die deze buitenkeuken zijn unieke karakter geeft. Alles wat u nodig hebt om onder de blote hemel te koken en te genieten!

De Torekov is een kleiner buitenkeukenpakket in een hoek. Dankzij zijn tijdloze en open ontwerp is hij eenvoudig buitenshuis te plaatsen op een locatie naar keuze. Onder het werkblad ziet u een fraai rek met behandelde latjes. Een royaal houten rek, dat kan worden gebruik ter decoratie en het zichtbaar opbergen van bijvoorbeeld barbecuegerei, handdoeken of kruidenplanten. U bent helmaal vrij om uw droomkeuken naar uw eigen gevoel in te richten. Met de unieke mogelijkheden van de Torekov wordt buiten koken puur genieten!

Skeldervik - Echt Zweeds handwerk, dat op fraaie wijze is doortrokken van Scandinavische lijnen en een hoge kwaliteit. De buitenkeukens zijn gemaakt van een duurzaam en robuust materiaal, waarbij alle delen handmatig zijn gemonteerd, van slijtvast hooggelegeerd staal uit Zweedse ijzererts. U kunt jarenlang in alle vier de seizoenen genieten van een degelijke en tijdloze buitenkeuken. De producten van Skeldervik worden op bestelling gemaakt en hebben een levertijd van 10-14 weken. Neem contact op met ons verkoopteam om te horen of uw product al dan niet in voorraad is.


Dit pakket bevat:

• 1 vrijstaande module
• 1 vrijstaande barbecue
• 1 vrijstaande gootsteen

Specificaties voor het modulepakket:

• Vrijstaande module met aanrecht en kraan Meer lezen
• Vrijstaande houtskoolbarbecue met roestvrijstalen deksel en gedetailleerde houten handgreep
• Vrijstaande hoekmodule Meer lezen

Afmetingen

Totale breedte van het hele modulepakke 210 x 160 cm
Diepte van modules 58,1 cm
Hoogte vanaf de grond tot aanrechtblad van modules 90 cm
De modules zijn in volgorde naar keuze te plaatsen en de foto dient uitsluitend als bron van inspiratie.


Laat u inspireren door Skeldervik


Meer productfoto’s

 

KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje