Outlet - Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

In onze outlet kunt u kwalitatief goede buitenkeukenmodules op de kop tikken voor ongelooflijk goede prijzen. Soms vervangen we de producten in onze showroom, nemen we door klanten geretourneerde artikelen in ontvangst of ontdekken we incidentele schoonheidsfoutjes in door ons verkochte producten. Wij vinden het niet nodig om buitenkeukenproducten weg te gooien die volledig functioneren en daarom hebben we eigen monteurs die mankementen opsporen en deze producten repareren en gereedmaken voor een nieuwe eigenaar. Wij noemen deze producten "B-artikelen" en u vindt ze hieronder. Dit is onze manier van verantwoordelijkheid nemen en onze bijdrage aan duurzaamheid. Sla uw slag, wie het eerst komt, het eerst maalt!

Kunt u niet vinden wat u zoekt? Bekijk gerust ons volledige assortiment buitenkeukens.


Myoutdoorkitchen Vuurtafel - Malibu (Zwart)

Tover uw terras of tuin om in een knusse oase met licht en warmte van de Malibu. Vuurtafel met fraaie ronde betonnen look. De brander in het midden is ter versiering afgedekt met zwarte lavastenen, waar de vlammen op elegante en effectvolle wijze doorheen schijnen. Ronde vuurtafels zijn eenvoudig te plaatsen, wat de Malibu uitstekend geschikt maakt voor wie minder ruimte heeft - Profiteer het hele buitenseizoen van de warmte!

- Afmetingen: L:96,5 x B:96,5 x H:38,1 cm
- Lichtbeton/glasvezel (GFRC)

Meer lezen
 


Vrijstaande gasbarbecue met 6 branders en zijbrander

Moderne en vrijstaande gasbarbecue met RVS deksel. Grote vuurtafel met 6 sterke branders en een zijbrander die u in staat stelt buitenshuis veelzijdige maaltijden te bereiden. Deze tafel heeft een groot grillvlak van 97x50 cm en een stijlvolle afwerking van roestvast staal. Geëmailleerde porseleinen knoppen, flame tamers, barbecueroosters, warmhoudrooster en een in het deksel geïntegreerde thermometer. U hebt een robuuste en voordelige barbecue voor alle gelegenheden buitenshuis!- Roestvast staal 6 branders en één zijbrander
- Grillvlak van 97x50 cm
- Geëmailleerde porseleinen barbecueroosters

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Pizzaoven op gas - Philadelphia

Moderne en vrijstaande roestvaststalen pizzaoven op gas. Een barbecue van 11 kg die geschikt is voor wie een kleine draagbare pizzaoven wil en die eenvoudig kan worden verplaatst naar d gewenste locatie. De barbecue werkt op gas en heeft een roestvaste brander van 3,8 kW. Een pizzasteen van vuurvaste steen is in de prijs inbegrepen. Met de Philadelphia maakt u de lekkerste en meest luxueuze pizza van de buurt!

- Roestvast design
- Maximumtemperatuur 320 °C
- 1 roestvaste brander - 3,8 kW

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Buitenkoelkast

Bewaar eten en drinken simpelweg binnen handbereik in de buitenkeuken. Exclusieve buitenkoelkast met een stijlvolle en roestvrijstalen afwerking en een royale inhoud van 145 liter. De koelkast kan worden ingebouwd en hij heeft een waterdicht ontwerp met een deur met driedubbel glas. Dat houdt niet alleen de koude vast, maar zorgt er ook voor dat de koelkast bij lage temperaturen buiten kan staan. Deze buitenkoelkast heeft een digitaal bedieningspaneel en een gebruiksvriendelijke en elektrische temperatuurmeter. De temperatuur kan worden ingesteld op 0-10 °C. Daarnaast heeft de koelkast een LED-binnenverlichting, waarmee de buitenkeuken 's avonds in een sfeervolle oase verandert.- Elegante en stijlvolle afwerking van roestvrij staal
- Waterdicht ontwerp met deurtje met driedubbel glas
- Koelkast voor inbouw
- Voor een nog grotere buitenkeukenbeleving

Meer lezen
 KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje