Een buitenkeuken bouwen - Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Hier vindt u alles wat u nodig hebt voor de bouw van uw eigen inbouw-buitenkeuken. Van deuren, kasten, kranen en koelkasten tot kant-en-klare pakketten die wij voor u in elkaar hebben gezet.

 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbouw buitenkeuken - Cleveland

Gun uzelf een echte kookbeleving door een buitenkeuken te bouwen die volledig op uw wensen is afgestemd. In het Cleveland-pakket zijn inbegrepen een inbouw gootsteen met waterkraan, een inbouw gasbarbecue met 6 branders en een extra Kamado-barbecue, die u laat barbecueën en tegelijkertijd laat experimenteren met diverse smaken en bereidingsstijlen. Bovendien omvat het twee dubbele bergkastjes, een enkel kastje en een driedubbel inbouwladeblok, wat u royale mogelijkheden biedt om al uw kookgerei in stijl op te bergen. Alles wat u nodig hebt om sensationele maaltijden te bereiden, waarbij alleen uw fantasie de grenzen bepaalt!Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbouw buitenkeuken - Ohio

Deze inbouw buitenkeuken van roestvast staal heeft alles wat u het komende zomerseizoen nodig hebt. In het pakket Ohio zijn inbegrepen een inbouw wasbakje met waterkraan, een cocktailstation, een inbouw gasbarbecue met 6 branders die u alle noodzakelijke functies biedt, een bergkastje en een driedubbele inbouwlade, die u volop de ruimte biedt om uw barbecuegerei, snijplanken, handdoeken enz. op te bergen.

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbouw buitenkeuken - Portland

Realiseer uw gedroomde buitenkeuken en bouw een eigen buitenkeuken geheel naar uw wensen. De Portland is een van onze inbouw buitenkeukenpakketten van roestvast staal met stijlvolle en eenvoudig aan te passen producten uit de Built-in serie van Myoutdoorkitchen - om de ultieme buitenkeuken voor het hele jaar te creëren. In het pakket inbegrepen zijn een gasbarbecue met 6 branders en een zijbrander voor inbouw, een gootsteen, een cocktailstation en optimale bergruimte in de vorm van 2 kastjes en 2 royale lademodules.

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbouw buitenkeuken - Dallas

Laat de buitenkeuken het natuurlijke ontmoetingspunt in uw tuin zijn! De Dallas is een fraai samengesteld pakket voor wie een grote, luxe zomerkeuken wil creëren en bouwen. Het pakket bevat een gasbarbecue met 6 branders en een zijbrander met dubbele platen voor inbouw, een gecombineerde gootsteen en barstation, een koelkast en flinke opbergmogelijkheden met 3 royale kasten en 2 lademodules. Deze inbouw buitenkeuken maakt dat je het hele jaar naar de zomer verlangt!

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw enkel deurtje

Inbouw deurtje met een stijlvolle afwerking van roestvrij materiaal van 304 SS - voor de allerbeste kwaliteit. Handig enkel deurtje met schap aan de binnenkant voor extra ruimte voor grotere barbecuetools, snijplanken of kruiden. Organiseer het outdoor koken met handige functies en royale opbergruimte. Bouw het deurtje in en combineer het met andere stijlvolle componenten van Myoutdoorkitchen - ga voor maatwerk met een buitenkeuken die is afgestemd op uw behoeften en wensen!

- Stijlvol deurtje met afwerking van RVS
- Roestvrij staal - 304 SS
- Eenvoudige installatie
- Praktische functies
- Voor een unieke buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Enkel inbouwdeurtje

Inbouwdeurtje met een stijlvolle afwerking van RVS 304 SS voor een hoge kwaliteit - waarbij juist die kleine details alle aandacht krijgen. Een enkel deurtje met een stijlvolle omlijsting. Zo wordt het heel eenvoudig om buiten eten te koken. Bouw het deurtje in en combineer het met andere stijlvolle componenten van Myoutdoorkitchen. Stem uw buitenkeuken zo helemaal af op uw behoeften en wensen.- Stijlvol deurtje met afwerking van RVS
- Roestvrij staal - 304 SS
- Eenvoudige installatie
- Voor een unieke buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Dubbel inbouw deurtje

Dubbel inbouw deurtje met een stijlvolle afwerking van roestvrij staal 304 SS - van de allerbeste kwaliteit. Twee deurtjes met schappen aan de binnenkant, uitstekend geschikt voor uw grotere barbecuetools, snijplanken of kruiden. Organiseer het outdoor koken met handige functies en royale opbergruimte. Bouw het deurtje in en combineer het met andere stijlvolle componenten van Myoutdoorkitchen - ga voor maatwerk met een buitenkeuken die is afgestemd op uw behoeften en wensen!

- Dubbel deurtje met stijlvolle afwerking van RVS
- Roestvrij staal - 304 SS
- Eenvoudige installatie
- Voor een unieke buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Dubbel inbouwdeurtje

Dubbel inbouwdeurtje met een stijlvolle afwerking van roestvrij materiaal 304 SS - voor een hoge kwaliteit, waarbij juist die kleine details alle aandacht krijgen. Twee royale deurtjes met een prachtige omlijsting. Zo wordt het heel eenvoudig om buiten eten te koken. Bouw het deurtje in en combineer het met andere stijlvolle componenten van Myoutdoorkitchen. Stem uw buitenkeuken zo helemaal af op uw behoeften en wensen.- Dubbel deurtje met stijlvolle afwerking van RVS
- Roestvrij staal - 304 SS
- Eenvoudige installatie
- Voor een unieke buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw ladeblok met 3 laden

Opbergruimte voor bij de barbecue! Lademodule met 3 laden voor inbouw. Handige en stijlvolle laden met een roestvrije uitstraling. Ideaal voor als u op één plek lekker veel opbergruimte wilt. De grootte van de laden en de diepte van 58 cm maken ze ideaal om te gebruiken als opbergladen voor bijvoorbeeld barbecuetools, snijplanken, handdoeken, kruiden e.d.

- Stijlvol RVS design
- Ladeblok met 3 laden
- Roestvrij staal - 304 SS
- Lekker veel opbergruimte op één plek
- Handig voor bij de barbecue

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Driedubbel inbouwladeblok

Opbergruimte voor bij de barbecue! Lademodule met 3 laden voor inbouw. Handig en stijlvol ladeblok met een roestvrijstalen afwerking en een prachtige omlijsting - voor een buitenkeuken waarbij elk detail centraal staat. Ideaal voor wie op zoek is naar één plek met lekker veel opbergruimte. De grootte van de laden en de diepte van 46 cm maken ze uitstekend geschikt als opbergladen voor bijvoorbeeld barbecuetools, snijplanken, handdoeken, kruiden en wat u verder ook maar nodig kunt hebben in uw buitenkeuken.- Stijlvol RVS design
- Ladeblok met 3 laden
- Roestvrij staal - 304 SS
- Lekker veel opbergruimte op één plek
- Handig voor bij de barbecue

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw afvalkast

Een afvalkast is makkelijk en handig om bij het outdoor koken de werkplek schoon te houden. Inbouw afvalkast met een roestvrij afgewerkte uittreklade en met mooie details die een belangrijke en duurzame functie vervullen op het terras.

- Roestvrije en exclusieve afwerking
- Prima opbergruimte
- Roestvrij staal - 304 SS
- Houdt de buitenkeuken schoon

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw zijbrander met dubbele platen

Creëer een complete buitenkeuken en bouw een zijbrander in naast de barbecue. Roestvrije zijbrander met dubbele platen en fraaie details waarmee het outdoor koken weer een forse stap vooruit zet. De zijbrander heeft twee grote platen en is uitstekend geschikt voor als u aardappelen of pasta wilt koken of als u warme sauzen en bijgerechten wilt bereiden terwijl u aan het barbecueën bent.

- Exclusieve en stijlvolle afwerking van RVS
- Perfect als u tegelijkertijd ook wilt koken of andere gerechten wilt klaarmaken
- Roestvrij staal - 304 SS
- Uitstekende plaatsing naast de barbecue

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbouw zijbrander met dubbele platen

Schenk uzelf de complete kookbeleving met een ingebouwde zijbrander bij de barbecue. Deze zijbrander heeft een stijlvol roestvrijstalen afwerking en twee grote platen die ideaal zijn voor elk soort feestje. Hij is uitstekend geschikt voor als u aardappelen of pasta wilt koken of warme sauzen en bijgerechten wilt bereiden tijdens het barbecueën.- Roestvrije en exclusieve afwerking
- Roestvrij staal - 304 SS
- Uitstekende plaatsing naast de barbecue

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw waterkraan met cocktailstation

Zet uw gasten heerlijke koele drankjes voor en laat uw buitenkeuken een centrale rol spelen bij alle zomerfeestjes in de tuin. Creëer dat ideale bargevoel met een eigen cocktailstation buiten. Een RVS cocktailstation voor inbouw in de buitenkeuken met exclusieve details en accessoires. Met alles wat u nodig hebt: ijskoeler, gootsteen met wam en koud water, zeeppompje, snijplank en prullenbak.

- Exclusief detail voor buiten
- Stijlvolle afwerking van roestvrij staal
- Drankjes serveren - rechtstreeks vanuit de buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbouw gootsteen

Maak uw buitenkeuken helemaal af met een integreerbare gootsteen. Bij deze stijlvolle gootsteen zijn inbegrepen een waterkraan, een zeepdispenser en een wasbak die spoelen, wassen en schoonhouden van werkbladen vereenvoudigt als u buitenshuis eten bereidt.- Stijlvolle afwerking van roestvrij staal
- Roestvrij staal - 304 SS

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw ijscompartiment 70 cm

Een ijscompartiment voor de buitenkeuken - nooit meer last van te warme drankjes. Inbouw ijsemmer met exclusieve details en een roestvrije afwerking. Een robuust deksel met handgreep in een stevige constructie van staal 304 SS en dubbellaags geïsoleerd om de boel langer fris te houden. Vul het compartiment met ijs en bedien uw gasten rechtstreeks vanuit de buitenkeuken - echt een must voor hete zomerdagen!

- Ijscompartiment 59,6 L
- Eenvoudig schoon te maken
- Serveer drankjes in de buitenkeuken
- Dubbele isolatie
- Een luxe detail voor de buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbouw ijscompartiment 60 cm

Gun uzelf een ijscompartiment voor uw buitenkeuken en zorg dat een lauw drankje iets is van vroeger. Deze inbouw ijsemmer heeft een moderne uitstraling, een royale inhoud en een stijlvolle roestvrijstalen afwerking. Een robuust deksel met handgreep in een stevige constructie van staal 304 SS en dubbellaags geïsoleerd om de boel langer fris te houden. Serveer uw gasten heel eenvoudig rechtstreeks vanuit uw buitenkeuken.- Roestvrij en stijlvol design
- Roestvrij staal - 304 SS
- Inbouw ijscompartiment

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw gasbarbecue met 6 branders

Verwen uzelf en uw buitenkeuken met een flinke barbecue op het terras. Roestvrije gasbarbecue met 6 krachtige branders, infrarood warmte en een rotisserie-kit. Exclusieve en stijlvolle uitstraling met details van kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal - 304 SS - die in alle omgevingen kan worden ingebouwd. De gasbarbecue heeft een robuust deksel met handgreep en geïntegreerde thermometer, stevige knoppen met sfeervolle LED-verlichting en binnenverlichting van de barbecue die het ook ‘s avonds laat lekker makkelijk maakt.

- Exclusief en stijlvol RVS design
- Gasbarbecue voor inbouw
- Rotisserie is inbegrepen
- Knoppen met LED-verlichting en binnenverlichting van de barbecue
- Roestvrij staal - 304 SS

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbouw gasbarbecue met 6 branders

Een handige inbouw gasbarbecue met 6 sterke branders en infraroodwarmte. Ontwerp van stijlvol en praktisch RVS met een betrouwbare kwaliteit. Robuust deksel met handgreep en geïntegreerde thermometer voor maximaal comfort. Deze gasbarbecue biedt een royaal grillvlak van 110x70 cm, dat de juiste voorwaarden biedt om eten te bereiden op een manier waarvoor alleen uw fantasie de grenzen bepaalt.- Exclusief en stijlvol RVS design
- Roestvrij staal - 304 SS
- Gasbarbecue voor inbouw

Meer lezen
 Inbouw Gasbarbecue met 6 branders

Een inbouw gasbarbecue met 6 sterke branders met een totaalvermogen van 18,8 kW. Supermoderne barbecue met stijlvolle afwerking van roestvast staal SS430 en groot grillvlak van 97x50 cm. De barbecue heeft een elektronisch ontstekingssysteem, geëmailleerde porseleinen knoppen, flame tamers, barbecueroosters, warmhoudrooster en een in het deksel geïntegreerde thermometer. Een royale barbecue die u het hele jaar door laat genieten van een fantastisch barbecue en heerlijke gerechten!- Gasbarbecue voor inbouw
- 6 branders
- Grillvlak van 97x50 cm
- Geëmailleerde porseleinen barbecueroosters

Meer lezen
 KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje