Pizzaoven - Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

 

Ga nu voor een klassieke, houtgestookte pizza. Maar dan de moderne versie. Bij ons vindt u klassieke en moderne pizzaovens die u een buitengewone smaakervaring garanderen. Maak uw keuze uit diverse modellen, wij hebben dé pizzaoven voor u.


Myoutdoorkitchen - Black Collection - Houtgestookte pizzaoven - Chicago

Houtgestookte pizzaoven in een antraciet design, gemaakt van hoogkwalitatief 304 SS-staal. De Chicago heeft een royaal bakoppervlak van maar liefst 105x56,5 cm. Het eigenlijke bakoppervlak is van cordieriet dat warmte vasthoudt en de pizzabodem en brood heerlijk knapperig bakt. De pizzaoven bereikt in 5 minuten een temperatuur van 350 °C en in slechts 15 minuten is deze maar liefst 500 °C - eenvoudig en snel, zodat u in minder dan 2 minuten gezinspizza's kunt bakken!- Houtgestookte pizzaoven
- Moderne afwerking in antraciet
- Gemaakt van 304 SS
- Bakoppervlak: 105 x 56,5 cm
- 500 °C in 15 minuten!

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Houtgestookte pizzaoven - Chicago (RVS)

Houtgestookte pizzaoven in een roestvaststalen design, gemaakt van hoogkwalitatief 304 SS-staal.De Chicago heeft een royaal bakoppervlak van maar liefst 105x56,5 cm. Het eigenlijke bakoppervlak is van cordieriet dat warmte vasthoudt en de pizzabodem en brood heerlijk knapperig bakt. De pizzaoven bereikt in 5 minuten een temperatuur van 350 °C en in slechts 15 minuten is deze maar liefst 500 °C - eenvoudig en snel, zodat u in minder dan 2 minuten gezinspizza's kunt bakken!- Houtgestookte pizzaoven
- Roestvrij design
- Gemaakt van 304 SS
- Bakoppervlak: 105 x 56,5 cm
- 500 °C in 15 minuten!

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Module houtgestookte pizzaoven - Naples

De Naples verwezenlijkt die droom van een perfecte buitenkeuken! Vrijstaande en houtgestookte pizzaoven in een luxe en stijlvolle antraciet designuitvoering. Deze pizzaoven is kwalitatief bijzonder hoogwaardig en gemaakt van 100% roestvrij staal 304. De pizzaoven verhit in 10 minuten tot 350 °C en na slechts 30 minuten kan de temperatuur zijn opgelopen tot maar liefst 500 °C. Wanneer deze temperatuur eenmaal is bereikt, helpt de constructie met twee buitenschillen mee aan het vasthouden hiervan totdat alle dinergasten gearriveerd zijn. Met deze pizzaoven wordt eten een plezier. En geheel naar eigen wens en smaak. Experimenteer totdat u zo perfect een pizza, taart of brood kunt bakken, dat uw smaakpapillen ervan gaan dansen.

- Houtgestookte pizzaoven
- Antraciet stijlvol design
- Roestvrij staal 304
- Verhit tot 500 °C
- (Breedte x Hoogte x Diepte) 78,6 x 188 x 58 cm

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Module houtgestookte pizzaoven - Naples

De Naples is een vrijstaande en houtgestookte pizzaoven met een stijlvol design van hoogkwalitatief roestvast staal. De pizzaoven verhit in 10 minuten tot 350 °C en na slechts 30 minuten kan de temperatuur zijn opgelopen tot maar liefst 500 °C. Wanneer deze temperatuur eenmaal is bereikt, helpt de constructie met twee buitenschillen mee aan het vasthouden hiervan totdat alle dinergasten gearriveerd zijn. Met deze pizzaoven wordt eten een plezier. En geheel naar eigen wens en smaak. Experimenteer totdat u zo perfect een pizza, taart of brood kunt bakken, dat uw smaakpapillen ervan gaan dansen.- 100% roestvast staal 304
- Verhit tot 500 °C
- (Breedte x Hoogte x Diepte) 78,6 x 188 x 58 cm

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Gaspizzaoven - Brooklyn

Gaspizzaoven in een roestvaststalen design, waarmee u snel en eenvoudig uw eigen pizza's bakt. Een kleine, praktische pizzaoven, die u overal buitenshuis en in uw buitenkeuken kunt gebruiken. De oven is binnen 15 minuten heet en bereikt in slechts 20 minuten een maximumtemperatuur van maar liefst 325 °C - wat betekent dat uw hele gezin binnen 60 seconden van versgebakken pizza's kan genieten. De pizzaoven Brooklyn heeft een bakoppervlak van 33x34 cm, bevat een pizzasteen van cordieriet plus twee barbecueroosters waarop u rechtstreeks in de oven brood en gebak, grotere braadstukken, gratins en visgerechten kunt bereiden.

- Gaspizzaoven
- 325 °C in 20 minuten
- Inclusief pizzasteen en barbecueroosters
- Bakoppervlak 33x34 cm

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Pizzaoven op gas - Philadelphia

Moderne en vrijstaande roestvaststalen pizzaoven op gas. Een barbecue van 11 kg die geschikt is voor wie een kleine draagbare pizzaoven wil en die eenvoudig kan worden verplaatst naar d gewenste locatie. De barbecue werkt op gas en heeft een roestvaste brander van 3,8 kW. Een pizzasteen van vuurvaste steen is in de prijs inbegrepen. Met de Philadelphia maakt u de lekkerste en meest luxueuze pizza van de buurt!

- Roestvast design
- Maximumtemperatuur 320 °C
- 1 roestvaste brander - 3,8 kW

Meer lezen
 Skeldervik - Pizzaplaat

Met een pizzaplaat geniet je binnen enkele minuten van een perfecte eigengemaakte pizza. De pizzaplaat is eenvoudig in gebruik, wordt op een rooster direct op de barbecue of in uw oven geplaatst. Dankzij het uitstekende warmtegeleidende vermogen van de pizzaplaat kun je de omstandigheden creëren van een houtgestookte pizzaoven van 400 graden. Een snelle manier van bereiden zodat u alles kunt maken: van pizza tot brood, desserts en gebak met fantastische resultaten van restaurantkwaliteit!

- Pizzaplaat & bakplaat voor de barbecue
- Eenvoudig en praktisch in gebruik
- Houdt de warmte vast - bak meerdere pizza's achter elkaar


Meer lezen
 


Skeldervik - Pizzasschep 32 cm

Bak pizza's als een professional! Met een pizzaschep als accessoire voor uw buitenkeuken schuift u uw pizza heel eenvoudig rechtstreeks op uw barbecue of in uw pizzaoven. Een goede pizzaschep zorgt voor fantastische resultaten bij het maken van pizza's en brood. De schep is handig in gebruik en verkleint de kans op gescheurde randen of het wegglijden van de pizza bij verplaatsen naar uw pizzaplaat of pizzasteen of bij opdienen.- Pizzaschep 32 cm
- Handig in gebruik
- Perfect bij de bereiding van pizza en brood

Meer lezen
 DeliVita Oven “Very Black” - Houtgestookte pizzaoven

DeliVita “Very Black” is een draagbare houtoven, handgemaakt met een binnenzijde van klei. In deze oven bakt u de perfecte pizza in slechts 90 seconden. Ook geschikt voor het roosteren van vlees, vis en groente. Met een gewicht van 30 kg is deze eenvoudig te verplaatsen om overal waar u wilt heerlijk te kunnen koken. De oven gebruikt minder hout, is na 25 minuten klaar voor gebruik en ook nog eens milieuvriendelijk!

- Houtgestookte pizzaoven
- Bak de perfecte pizza in 90 seconden
- Milieuvriendelijk

Meer lezen
 KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje