Modules - Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Hier vindt u modules om zelf een vrijstaande buitenkeuken te bouwen. Wij hebben onder andere barbecuemodules, keukengereimodules, hoekmodules en opbergmodules. In ons brede assortiment vindt u alle modules die u mogelijkerwijs in uw buitenkeuken nodig zou kunnen hebben. Weet u niet zeker welke modules en hoeveel voor u geschikt zouden kunnen zijn? Neem contact op met onze klantenservice, dan helpen wij u.


 Myoutdoorkitchen - Module met aanrecht en opbergkast

Vrijstaande module met aanrecht en opbergkast met een moderne afwerking van RVS. Voor en na gebruik van de barbecue moet u de beschikking hebben over een kraan en werkruimte om vlees en groenten te kunnen schoonmaken, uw handen te wassen en om levensmiddelen te snijden en hakken. Een robuuste en duurzame module van roestvrij staal - 304 SS. Onder het aanrecht zitten 2 kastdeurtjes met daarachter een forse opbergruimte waar u uw barbecuebestek, prullenbak e.d. kunt bewaren op een handige en fraaie manier. Een module van topklasse - Een must in uw buitenkeuken!

- Roestvrije en moderne afwerking
- Voor een buitenkeuken met stromend water
- 2 grote opbergruimtes

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Module met aanrecht en opbergkast

Vrijstaande module in een luxe antracietgrijs design met aanrecht en opbergkast. Voor en na gebruik van de barbecue moet u de beschikking hebben over een kraan en werkruimte om vlees en groenten te kunnen schoonmaken, uw handen te wassen en om levensmiddelen te snijden en hakken. Een robuuste en duurzame module van roestvrij staal - 304 SS. Onder het aanrecht zitten 2 kastdeurtjes met daarachter een forse opbergruimte waar u uw barbecuebestek, prullenbak e.d. kunt bewaren op een handige en fraaie manier. Een module van topklasse - Een must in uw buitenkeuken!

- Luxe afwerking in het antraciet
- Roestvrij staal - 304 SS
- Voor een buitenkeuken met stromend water
- Grote opbergruimtes

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Basismodule 180 cm (3 modules) - RVS

Bouw en creëer uw eigen modulaire keuken buitenshuis! Roestvrijstalen basismodule uit Nordic Line, het flexibele modulesysteem van Myoutdoorkitchen, dat u in staat stelt om naar hartenlust combinaties en functies te kiezen en toe te voegen. De basismodule heeft plaats voor 3 integreerbare modules en kan eenvoudig worden uitgebreid, gewijzigd en gecombineerd met alle modules van Nordic Line. Praktisch en flexibel omdat u een buitenkeuken krijgt die op uw wensen is afgestemd!

- Bouw uw eigen modulaire keuken
- Stijlvol design van roestvrij staal
- Uit te breiden frame 180 cm
- Plaats voor 3 integreerbare modules

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integreerbare Gootsteenmodule (RVS)

Dankzij een waterkraan en een gootsteen kunt u snel en gemakkelijk levensmiddelen afspoelen en wassen en uw werkvlakken schoon houden bij het bereiden van eten buitenshuis. De gootsteenmodule heeft een integreerbare vormgeving met stijlvolle lijnen van roestvrij staal. De gootsteen maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die u in staat stelt uw buitenkeuken naar eigen behoeften en wensen aan te passen, te wijzigen en te combineren.

- Gootsteenmodule
- Stijlvol design van roestvrij staal
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integreerbare zijbrander (RVS)

De zijbrander is een perfecte aanvulling en zeer bruikbaar in een buitenkeuken. Met een zijbrander beschikt u over een extra mogelijkheid om in uw keuken kleinere gerechten en toebehoren te bereiden. De integreerbare zijbrander heeft een stijlvol ontwerp van roestvrij staal en maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die u in staat stelt om naar behoefte combinaties en functies te kiezen en toe te voegen.

- Integreerbare zijbrander
- Stijlvol design van roestvrij staal
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Kamado Module

Bouw uw Kamado in met deze unieke en speciaal ontwikkelde module, waarmee hij er net zo gaat uitzien als de rest van uw vrijstaande buitenkeuken. Naast de module is de Kamado Medio inbegrepen. Dat is tevens ons bestverkochte model. Breng uw buitenkeuken naar een nieuw niveau en kies een kamado!Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Module met koelkast en bergkastjes

Vrijstaande module met koelkast en bergkastjes, volledig van roestvast staal. De koelkast heeft compressorkoeling en kan koelen tot 3-10 °C. De module heeft tevens een grote bergkast voor droge artikelen. Past perfect in uw buitenkeuken!

- Roestvaste en moderne afwerking
- Vrijstaande module
- Koelkast met schappen

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Module met koelkast en bergkastjes

Vrijstaande module met koelkast en slimme bergkastjes opzij. De module heeft een elegant design in antraciet, dat is gemaakt van roestvast staal 304 SS, en een ingebouwd bergkastje, dat ervoor zorgt dat u uw accessoires kunt opbergen en tegelijkertijd extra werkruimte in uw buitenkeuken garandeert. De koelkast heeft een stijlvolle verlichting en compressorkoeling en kan een temperatuur van 3-10 °C bewaren, wat ervoor zorgt dat uw dranken bij elke gelegenheid in uw buitenkeuken klaar zijn om te serveren - bovendien is dat perfect voor zomerse BBQ-feestjes!

- Elegant design in antraciet
- Vrijstaande module
- Koelkast met schappen

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Module koelkast met dubbele deurtjes

Vrijstaande module koelkast met dubbele deurtjes met roestvaste afwerking. De koelkast heeft compressorkoeling en kan koelen tot 3 °C. Past perfect in uw buitenkeuken!

- Roestvaste en moderne afwerking
- Vrijstaande module
- Koelkast met schappen

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Module koelkast met dubbele deuren

Vrijstaande koelkast met dubbele deuren en met een moderne en stijlvolle antraciet afwerking. Een flinke koelkast die u kunt gebruiken voor het koelen en bewaren van ingrediënten of drinken - en dan lekker dicht bij de barbecue. De koelkast heeft een volume van 126 liter, heeft 2 deuren, 6 royale schappen van RVS, compressorkoeling en koelingsmogelijkheden tot 3 °C. Hij is daarnaast voorzien van een niet te sterke blauwe LED-verlichting voor een buitenkeuken met een prettige uitstraling - een prachtig onderdeel van het terras ‘s avonds in het donker.

- Vrijstaande module
- Moderne afwerking in het antraciet
- Roestvrij staal - 304 SS
- Koelkast met schappen

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Kamado Module

Onze populaire module voor kamado is nu ook in het antracietgrijs verkrijgbaar! Bouw uw Kamado in met deze unieke en speciaal ontwikkelde module, waarmee hij er net zo gaat uitzien als de rest van uw vrijstaande buitenkeuken. Een kwalitatief hoogwaardig, robuust en duurzaam design - de module is voor 100% gemaakt van roestvrij staal 304. Naast de module is de Kamado Medio barbecue inbegrepen. Dat model is ook nog eens onze bestseller. Zet met uw buitenkeuken de stap naar het volgende niveau en kies voor een kamado!

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Module met opbergkast

Vrijstaande module met royale opbergkast. Een robuuste en stijlvolle module met een exclusief design van roestvrij staal 304. De opbergkast heeft twee deurtjes en 3 schappen binnenin met veel ruimte voor uw spullen. Voor extra werkruimte in de buitenkeuken kan de bovenkant van de module worden gebruikt als aanrecht - perfect voor het voorbereiden of serveren van eten met de barbecue binnen bereik. Een handige module die perfect in uw buitenkeuken past!

- Roestvrij staal 304
- Vrijstaande opbergmodule
- Extra werkblad
- Schappen binnenin voor opbergen

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Module met opbergkast

Vrijstaande module met royale opbergkast. Robuuste en stijlvolle module met een exclusief design van antraciet en roestvrij staal 304. De opbergkast heeft twee deurtjes en 3 schappen binnenin met veel ruimte voor uw spullen. Voor extra werkruimte in de buitenkeuken kan de bovenkant van de module worden gebruikt als aanrecht - perfect voor het voorbereiden of serveren van eten met de barbecue binnen bereik. Een handige module die perfect in uw buitenkeuken past!

- Exclusief design in het antraciet
- Roestvrij staal 304
- Vrijstaande opbergmodule
- Extra werkblad
- Schappen binnenin voor opbergen

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Module houtgestookte pizzaoven - Naples

De Naples is een vrijstaande en houtgestookte pizzaoven met een stijlvol design van hoogkwalitatief roestvast staal. De pizzaoven verhit in 10 minuten tot 350 °C en na slechts 30 minuten kan de temperatuur zijn opgelopen tot maar liefst 500 °C. Wanneer deze temperatuur eenmaal is bereikt, helpt de constructie met twee buitenschillen mee aan het vasthouden hiervan totdat alle dinergasten gearriveerd zijn. Met deze pizzaoven wordt eten een plezier. En geheel naar eigen wens en smaak. Experimenteer totdat u zo perfect een pizza, taart of brood kunt bakken, dat uw smaakpapillen ervan gaan dansen.- 100% roestvast staal 304
- Verhit tot 500 °C
- (Breedte x Hoogte x Diepte) 78,6 x 188 x 58 cm

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Lademodule

Praktisch opbergen buitenshuis! Een smalle lademodule met 4 royale laden, waarmee u alles eenvoudig netjes op orde houdt in uw buitenkeuken. Deze opbergmodule is vrijstaand en heeft een robuuste en stijlvolle constructie van roestvast staal 304 SS, zodat u heel handig keukengerei en accessoires in de buurt van uw barbecue kunt opbergen.

- Roestvaste en moderne afwerking
- Vrijstaande module
- 4 uittrekbare laden
- Goed werkblad aan de bovenkant

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Lademodule

Praktisch opbergen buitenshuis! Een smalle lademodule met 4 royale laden, waarmee u alles eenvoudig netjes op orde houdt in uw buitenkeuken. Deze opbergmodule is vrijstaand en heeft een aantrekkelijk design in antraciet met een robuuste constructie van roestvast staal 304 SS, zodat u heel handig keukengerei en accessoires in de buurt van uw barbecue kunt opbergen.

- Moderne afwerking in antraciet
- Vrijstaande module
- 4 uittrekbare laden
- Goed werkblad aan de bovenkant

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Hoekmodule 45°

RVS hoekmodule in een hoek van 45 graden - perfect als u met het eten aan de slag wilt in een open en royale buitenkeuken. De hoekmodule is volledig gemaakt van roestvrij staal - 304 SS voor de beste kwaliteit - en daarmee ongelofelijk duurzaam. De pasvorm is perfect en u kunt hem plaatsen in een hoek van uw terras. De bovenkant van de module biedt u een prima werkblad terwijl u ook nog eens een extra oppervlak hebt - handig en makkelijk voor koken vlakbij de barbecue.

- Hoek van 45 graden
- Kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal 304 SS
- Een uitbreiding voor de buitenkeuken
- Zorgt voor een royale buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Hoekmodule 90°

Hoekmodule van 90 graden met roestvaste afwerking. Deze module biedt u de perfecte oplossing om buiten een hoekkeuken te creëren. Gemaakt van het beste materiaal - 304 SS Staal.

- Omvat andere modules
- Hoek van 90 graden
- Geeft het uiterlijk van uw buitenkeuken een boost

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Hoekmodule 90°

Hoekmodule van 90 graden met een fraaie antracietgrijs afwerking. Breid uw buitenkeuken uit met een groter werkblad! Deze module biedt u de perfecte oplossing om buiten een hoekkeuken te creëren. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal 304 SS. Met een perfecte pasvorm voor plaatsing in een hoek naar keuze op uw terras.

- Stijlvolle afwerking in het antraciet
- Combineert andere modules
- Hoek van 90 graden
- Geeft de uitstraling van uw buitenkeuken een boost

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Hoekmodule 90° - Large

Vrijstaande hoekmodule met opbergkast in een hoek van 90 graden. Met een exclusieve en stijlvolle afwerking en volledig gemaakt van roestvrij staal - 304 - van de allerbeste kwaliteit. Die droom van de meest fenomenale keuken van de buurt kunt u eenvoudig realiseren door het inbouwen van een hoekmodule, Met deze stabiele hoekmodule kunt u de buitenkeuken neerzetten in een hoek van 90° en daarmee zorgen voor een fantastisch open en royaal oppervlak voor outdoor koken. Perfecte pasvorm voor plaatsing in een hoek op uw terras.

- Hoek van 90 graden
- Stijlvol design van roestvrij staal 304
- Schappen met opbergruimte binnenin
- Perfecte pasvorm voor op het terras

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Hoekmodule 90° - Large

Vrijstaande hoekmodule met opbergkast in een hoek van 90 graden. Modern en luxe antraciet design. Die droom van de meest fenomenale keuken van de buurt kunt u eenvoudig realiseren door het inbouwen van een hoekmodule. De hele module is gemaakt van roestvrij staal - 304 - van de allerhoogste kwaliteit. Met deze stabiele hoekmodule kunt u de buitenkeuken neerzetten in een hoek van 90° en daarmee zorgen voor een fantastisch open en royaal oppervlak voor outdoor koken. Perfecte pasvorm voor plaatsing in een hoek op uw terras.

- Fraaie afwerking in het antraciet
- Hoek van 90 graden
- 100% roestvrij staal - 304 SS
- Schappen met opbergruimte binnenin
- Perfecte pasvorm voor op het terras

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Module met dubbele zijbranders

Geef uw buitenkeuken een upgrade en investeer in een vrijstaande zijbrander. Een fantastische en handige module voor in de tuin waarmee u bij het outdoor koken allerlei kanten op kunt. Het is een volledig vrijstaande module met dubbele zijbranders met een stevige en exclusieve afwerking van roestvrij staal 304 SS. Een zijbrander bij de barbecue heeft een heleboel praktische functies en maakt ondertussen het koken ook nog eens leuker - U wilt nog meer culinaire vaardigheden? Dit is uw kans!

- Dubbele zijbranders
- Praktische functies voor de buitenkeuken
- Exclusieve afwerking van RVS
- U kunt uw bijgerechten koken of bakken

Meer lezen
 Myoutdoorktichen - Black Collection - Module met dubbele zijbranders

Geef uw buitenkeuken een upgrade en investeer in een vrijstaande zijbrander. Een fantastische en handige module voor in de tuin waarmee u bij het outdoor koken allerlei kanten op kunt. Dit is een vrijstaande module met een fraai antracietgrijs design met dubbele zijbranders. Stevige en exclusieve afwerking van roestvrij staal 304 SS van de allerhoogste kwaliteit. Een zijbrander bij de barbecue heeft een heleboel praktische functies en maakt ondertussen het koken ook nog eens leuker - U wilt nog meer culinaire vaardigheden? Dit is uw kans!

- Dubbele zijbranders
- Praktische functies voor de buitenkeuken
- Stijlvolle afwerking met antraciet en roestvrij staal
- U kunt uw bijgerechten koken of bakken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Teppanyaki Module

Een teppanyaki-plaat is als grillplaat een must voor wie echt helemaal gaat voor de buitenkeuken! Teppanyaki is een oude bereidingswijze die fantastisch werkt bij het wokken, bakken of koken van vlees en groente. Een supermoderne bakplaat van roestvrij staal met 3 krachtige branders en elektrische piëzo-ontsteking op batterijen waarmee u snel aan de slag kunt. Robuuste knoppen met blauwe LED-verlichting waarmee de buitenkeuken 's avonds een indrukwekkende uitstraling krijgt. Een teppanyaki-plaat van topniveau. Serveren doet u rechtstreeks vanaf de plaat. In combinatie met de barbecue creëert u een unieke kookbeleving!- Roestvrije en stijlvolle afwerking
- Vrijstaand
- 3 mm teppanyaki-plaat
- Perfect voor het wokken of bakken van vlees en groente
- Serveren doet u rechtstreeks vanaf de plaat

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Teppanyaki Module

Een teppanyaki-plaat is als grillplaat een must voor wie echt helemaal gaat voor de buitenkeuken! Teppanyaki is een oude bereidingswijze die fantastisch werkt bij het wokken, bakken of koken van vlees en groente. Een supermoderne bakplaat met een antracietgrijs design en een uitvoering in roestvrij staal met 3 sterke branders, en elektrische piëzo-ontsteking op batterijen waarmee u snel aan de slag kunt. Robuuste knoppen met blauwe LED-verlichting waarmee de buitenkeuken 's avonds een indrukwekkende uitstraling krijgt. Een teppanyaki-plaat van topniveau. Serveren doet u rechtstreeks vanaf de plaat. In combinatie met de barbecue creëert u een unieke kookbeleving!

- Luxe afwerking in het antraciet
- Vrijstaand
- Roestvrij staal - 304 SS
- 3 mm teppanyaki-plaat
- Perfect voor het wokken of bakken van vlees en groente

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Black Collection - Module houtgestookte pizzaoven - Naples

De Naples verwezenlijkt die droom van een perfecte buitenkeuken! Vrijstaande en houtgestookte pizzaoven in een luxe en stijlvolle antraciet designuitvoering. Deze pizzaoven is kwalitatief bijzonder hoogwaardig en gemaakt van 100% roestvrij staal 304. De pizzaoven verhit in 10 minuten tot 350 °C en na slechts 30 minuten kan de temperatuur zijn opgelopen tot maar liefst 500 °C. Wanneer deze temperatuur eenmaal is bereikt, helpt de constructie met twee buitenschillen mee aan het vasthouden hiervan totdat alle dinergasten gearriveerd zijn. Met deze pizzaoven wordt eten een plezier. En geheel naar eigen wens en smaak. Experimenteer totdat u zo perfect een pizza, taart of brood kunt bakken, dat uw smaakpapillen ervan gaan dansen.

- Houtgestookte pizzaoven
- Antraciet stijlvol design
- Roestvrij staal 304
- Verhit tot 500 °C
- (Breedte x Hoogte x Diepte) 78,6 x 188 x 58 cm

Meer lezen
 Skeldervik - Vrijstaande lademodule

Vrijstaande lademodule met één lade met exclusieve, zijdematte zwarte afwerking. De lademodule is fraai vormgegeven met een combinatie van Scandinavisch stijlvolle lijnen en hooggelegeerd roestvrij staal 304 SS. Een functionele module met een werkoppervlak van rvs voor alle voorbereidende werkzaamheden bij de barbecue.

- Zijdematte zwarte afwerking
- Exclusief ontwerp van roestvrij staal en houten details
- Groot werkblad
- Scandinavisch design
- Royale bergruimte

Meer lezen
 Skeldervik - Vrijstaande module met gootsteen

Creëer een functionele buitenkeuken met stromend water! Vrijstaande gootsteenmodule van hooggelegeerd roestvrij staal 304 SS voor de hoogste kwaliteit. Effectvolle chromen details, die contrasteren met de zijdezwarte afwerking van het oppervlak. De module heeft een degelijke constructie en is gemaakt van duurzame componenten, die zijn samengevoegd in een uniek Scandinavisch ontwerp. Met deze module hebt u de beschikking over stromend water, wat het schoonhouden van zowel werkbladen als handen bij alle kookactiviteiten buitenhuis vereenvoudigt.

- Zijdematte zwarte afwerking
- Exclusief ontwerp van roestvrij staal en houten details
- Gemaakt in Zweden
- Scandinavisch design

Meer lezen
 Skeldervik - Vrijstaande hoekmodule

Hoekmodule met Scandinavische vormgeving, resulterend in stijlvolle rechte lijnen en een functioneel ontwerp van hoge kwaliteit. Een smaakvolle combinatie van zorgvuldig geselecteerde componenten van hooggelegeerd roestvrij staal 304 SS. Samen met het zwarte zijdematte oppervlak zorgt de hoekmodule voor een exclusieve en sobere look, die in elke omgeving past. Deze module is eenvoudig te plaatsen op het terras en is uitstekend te gebruiken als kleiner kookeiland, bijzettafeltje of zijtafeltje in de buitenkeuken.

- Scandinavisch design
- Luxueus ontwerp van roestvrij staal en houten details
- Gemaakt in Zweden
- Zijdematte zwarte afwerking

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Basismodule 120 cm (2 modules) - RVS

Bouw en creëer uw eigen modulaire keuken buitenshuis! Roestvrijstalen basismodule uit Nordic Line, het flexibele modulesysteem van Myoutdoorkitchen, dat u in staat stelt om naar hartenlust combinaties en functies te kiezen en toe te voegen. De basismodule heeft plaats voor 2 integreerbare modules en kan eenvoudig worden uitgebreid, gewijzigd en gecombineerd met alle modules van Nordic Line. Praktisch en flexibel omdat u een buitenkeuken krijgt die op uw wensen is afgestemd!

- Bouw uw eigen modulaire keuken
- Stijlvol design van roestvrij staal
- Uit te breiden frame 120 cm
- Plaats voor 2 integreerbare modules

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Basismodule 120 cm (2 modules) - Zwart

Bouw en creëer uw eigen modulaire keuken buitenshuis! Zwarte basismodule uit Nordic Line, het flexibele modulesysteem van Myoutdoorkitchen, dat u in staat stelt om naar hartenlust combinaties en functies te kiezen en toe te voegen. De basismodule heeft plaats voor 2 integreerbare modules en kan eenvoudig worden uitgebreid, gewijzigd en gecombineerd met alle modules van Nordic Line. Praktisch en flexibel omdat u een buitenkeuken krijgt die op uw wensen is afgestemd!

- Bouw uw eigen modulaire keuken
- Elegant zwart design
- Uit te breiden frame 120 cm
- Plaats voor 2 integreerbare modules

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integreerbare Gasbarbecue (5 branders) - Zwart

Moderne integreerbare gasbarbecue met zwarte afwerking en 5 sterke branders. Met een stijlvolle en praktische gasbarbecue creëert u heel eenvoudig heerlijke barbecuemomenten buitenshuis. Deze gasbarbecue maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die de mogelijkheid biedt om een persoonlijke buitenkeuken te ontwerpen in een combinatie die aan uw behoeften voldoet.

- Gasbarbecue met vijf branders
- Integreerbare module in een zwart design
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integreerbare Gasbarbecue (5 branders) - RVS

Moderne integreerbare gasbarbecue van roestvrij staal met 5 efficiënte branders. Met een stijlvolle en praktische gasbarbecue creëert u heel eenvoudig heerlijke barbecuemomenten buitenshuis. Deze gasbarbecue maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die de mogelijkheid biedt om een persoonlijke buitenkeuken te ontwerpen in een combinatie die aan uw behoeften voldoet.

- Gasbarbecue met vijf branders
- Integreerbare module van RVS
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integreerbare Gootsteenmodule (Zwart)

Dankzij een waterkraan en een gootsteen kunt u snel en gemakkelijk levensmiddelen afspoelen en wassen en uw werkvlakken schoon houden bij het bereiden van eten buitenshuis. De gootsteenmodule heeft een zwart integreerbaar design met stijlvolle lijnen. De gootsteen maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die u in staat stelt uw buitenkeuken naar eigen behoeften en wensen aan te passen, te wijzigen en te combineren.

- Gootsteenmodule
- Elegante zwarte afwerking
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integreerbare zijbrander (Zwart)

De zijbrander is een perfecte aanvulling en zeer bruikbaar in een buitenkeuken. Met een zijbrander beschikt u over een extra mogelijkheid om in uw keuken kleinere gerechten en toebehoren te bereiden. De integreerbare zijbrander heeft een stijlvol zwart ontwerp en maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die u in staat stelt om naar behoefte combinaties en functies te kiezen en toe te voegen.

- Integreerbare zijbrander
- Exclusieve zwarte afwerking
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Basismodule 180 cm (3 modules) - Zwart

Bouw en creëer uw eigen modulaire keuken buitenshuis! Zwarte basismodule uit Nordic Line, het flexibele modulesysteem van Myoutdoorkitchen, dat u in staat stelt om naar hartenlust combinaties en functies te kiezen en toe te voegen. De basismodule heeft plaats voor 3 integreerbare modules en kan eenvoudig worden uitgebreid, gewijzigd en gecombineerd met alle modules van Nordic Line. Praktisch en flexibel omdat u een buitenkeuken krijgt die op uw wensen is afgestemd!

- Bouw uw eigen modulaire keuken
- Elegant zwart design
- Uit te breiden frame 180 cm
- Plaats voor 3 integreerbare modules

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Basismodule met deurtje 120 cm (2 modules) - RVS

Bouw en creëer uw eigen modulaire keuken buitenshuis! Degelijke basismodule in een roestvrijstalen design met royale bergkast uit Nordic Line, het flexibele modulesysteem van Myoutdoorkitchen, dat u in staat stelt om naar hartenlust combinaties en functies te kiezen en toe te voegen. De basismodule heeft plaats voor 2 integreerbare modules en kan eenvoudig worden uitgebreid, gewijzigd en gecombineerd met alle modules van Nordic Line. Praktisch en flexibel omdat u een buitenkeuken krijgt die op uw wensen is afgestemd!

- Bouw uw eigen modulaire keuken
- Stijlvol design van roestvrij staal
- Uit te breiden frame 120 cm
- Bergkast met deuren
- Plaats voor 2 integreerbare modules

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vrijstaande Koelkast (RVS)

Roestvrijstalen koelkast met berglade. Met een koelkast kunt u de mogelijkheden van uw buitenkeuken ten volle benutten en tegelijkertijd wordt het makkelijker om buitenshuis voorbereidingen te treffen. En hij houdt uw eten en drinken gekoeld totdat u deze serveert. De koelkast maakt deel uit van de flexibele modulaire en uitbreidbare serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen. Een lekker barbecuebiertje komt rechtstreeks uit uw buitenkeuken!

- Koelkast
- Stijlvol van roestvrij staal
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vrijstaande Koelkast (Zwart)

Stijlvolle koelkast in een zwart design met berglade. Met een koelkast kunt u de mogelijkheden van uw buitenkeuken ten volle benutten en tegelijkertijd wordt het makkelijker om buitenshuis voorbereidingen te treffen. En hij houdt uw eten en drinken gekoeld totdat u deze serveert. De koelkast maakt deel uit van de flexibele modulaire en uitbreidbare serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen. Een lekker barbecuebiertje komt rechtstreeks uit uw buitenkeuken!

- Koelkast
- Stijlvol zwart design
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Hoekmodule met werkbank 60 cm (RVS)

Roestvrijstalen hoekmodule met een stijlvol en open design en rechte lijnen. Verleng uw buitenkeuken of creëer een brede en open aandoende werkomgeving. Met een hoekmodule kunt u de keuken in een elegante L- of U-vormige hoek plaatsen, die uw terras inkadert en karakter geeft. De hoekmodule maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die u in staat stelt uw keuken uit te breiden en functies naar eigen wens te combineren.

- Hoekmodule met werkbank 60 cm
- Plaats uw buitenkeuken in een mooie hoek
- Stijlvol van roestvrij staal
- Vrijstaand kookeiland of zijtafeltje in de buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Hoekmodule met werkbank 60 cm (Zwart)

Zwarte hoekmodule met een stijlvol en open design en rechte lijnen. Verleng uw buitenkeuken of creëer een brede en open aandoende werkomgeving. Met een hoekmodule kunt u de keuken in een elegante L- of U-vormige hoek plaatsen, die uw terras inkadert en karakter geeft. De hoekmodule maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die u in staat stelt uw keuken uit te breiden en functies naar eigen wens te combineren.

- Hoekmodule met werkbank 60 cm
- Plaats uw buitenkeuken in een mooie hoek
- Stijlvol zwart design
- Vrijstaand kookeiland of zijtafeltje in de buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Werkbank met deurtje 120 cm (RVS)

Roestvrijstalen werkbank met een degelijk en uniform ontwerp met ruim bergkastje. Een bijzettafeltje is een slimme en handige oplossing voor wie meer ruimte wil bij het bereiden van een maaltijd. De werkbank is 120 cm breed en kan naast de barbecue worden geplaatst of worden gebruikt als vrijstaand kookeiland. De werkbank maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die de mogelijkheid biedt om vrijelijk een persoonlijke buitenkeuken te combineren die op uw wensen is afgestemd!

- Werkbank met bergkastjes 120 cm
- Stijlvol van roestvrij staal
- Vrijstaand kookeiland of zijtafeltje in de buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Werkbank met schappen 180 cm (RVS)

Een royale werkbank voor wie flink de ruimte wil bij het koken buitenshuis. Roestvrijstalen werkbank met een stijlvol en open design met 3 praktische schappen. De werkbank is 180 cm breed en kan naast de barbecue worden geplaatst of worden gebruikt als vrijstaand kookeiland. De werkbank maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die de mogelijkheid biedt om vrijelijk een persoonlijke buitenkeuken te combineren die op uw wensen is afgestemd!

- Werkbank 180 cm
- Stijlvol van roestvrij staal
- Vrijstaand kookeiland of zijtafeltje in de buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Werkbank met schappen 180 cm (Zwart)

Een royale werkbank voor wie flink de ruimte wil bij het koken buitenshuis. Zwarte werkbank met een stijlvol en open design en 3 praktische schappen. De werkbank is 180 cm breed en kan naast de barbecue worden geplaatst of worden gebruikt als vrijstaand kookeiland. De werkbank maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die de mogelijkheid biedt om vrijelijk een persoonlijke buitenkeuken te combineren die op uw wensen is afgestemd!

- Werkbank 180 cm
- Stijlvol zwart design
- Vrijstaand kookeiland of zijtafeltje in de buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integreerbare Houtskoolbarbecue (RVS)

Flexibele houtskoolbarbecue in een uniform design van roestvrij staal. Geniet van heerlijke barbecueavondjes buitenshuis en proef de karakteristieke smaak die je alleen hebt met een houtskoolbarbecue. De houtskoolbarbecue heeft een integreerbare constructie en maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die de mogelijkheid biedt om een persoonlijke buitenkeuken te ontwerpen in een combinatie die aan uw behoeften voldoet.

- Flexibele houtskoolbarbecue
- Integreerbare module van RVS
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integreerbare Houtskoolbarbecue (Zwart)

Flexibele houtskoolbarbecue met een uniform zwart design. Geniet van heerlijke barbecueavondjes buitenshuis en proef de karakteristieke smaak die je alleen hebt met een houtskoolbarbecue. De houtskoolbarbecue heeft een integreerbare constructie en maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die de mogelijkheid biedt om een persoonlijke buitenkeuken te ontwerpen in een combinatie die aan uw behoeften voldoet.

- Flexibele houtskoolbarbecue
- Integreerbare module in een zwart design
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Integreerbare Gasbarbecue (2 branders) - Zwart

Kleine, flexibele en integreerbare gasbarbecue met 2 branders. Stijlvol zwart design met de nadruk op praktische functies. De gasbarbecue maakt deel uit van de flexibele modulaire serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen, die de mogelijkheid biedt om een persoonlijke buitenkeuken te ontwerpen in een combinatie die aan uw behoeften voldoet.

- Gasbarbecue met twee branders
- Integreerbare module in een zwart design
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Lademodule

Vrijstaande module met 3 uittrekbare laden van roestvast staal. In deze module kunt u droge artikelen bewaren, terwijl u het werkblad kunt gebruiken als bijzettafeltje of om eten op voor te bereiden. De module staat op wielen en kan eenvoudig worden verplaatst om te worden gecombineerd met de overige modules in de Inox Range. Een praktische aanvulling op elke buitenkeuken!

- Lademodule
- 3 grote laden
- Extra werkblad
- Roestvast staal

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Module met aanrecht

Praktische, vrijstaande module met aanrecht en bergkast. De aanrechtmodule past bij de overige modules in de Inox Range en is gemaakt van roestvast staal. De gootsteen biedt royaal de ruimte en heeft een koudwateraansluiting, die kan worden gebruikt om groenten te spoelen en om handen te wassen. Onder het aanrecht zitten twee bergkastjes met ruimte voor een afvalbak, borden, barbecuegerei en dergelijke. Een klein, maar gewaardeerd detail is de geïntegreerde flesopener in het front, die ervoor zorgt dat u niet naar een opener hoeft te zoeken als u uw dorst wilt lessen.

- Roestvast staal
- Module met aanrecht en bergkast
- Extra werkblad

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Module met zijbrander

Investeer in een zijbrander en bereid al uw toebehoren buitenshuis, terwijl u tegelijkertijd aan het barbecueën bent! De zijbrander van de Inox Range is gemaakt van roestvast staal en heeft 2 zeer effectieve branders, die u in staat stellen gelijktijdig op verschillende temperaturen te koken en te braden.br>
- Roestvast staal
- Dubbele zijbranders
- U kunt uw bijgerechten koken of bakken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Koelkastmodule

Zorgt ervoor dat u altijd eten en drinken bij de hand hebt! De vrijstaande koelkastmodule biedt een groot werkblad om het barbecueën voor te bereiden. De koelkast in de module heeft een volume van 145 liter en kan worden ingesteld op een temperatuur van 0-10 °C. Een glazen deur met driemaal gehard glas, zodat de koelkast ook bij lage temperaturen buiten kan blijven staan. Deze koelkast is niet alleen handig voor in uw buitenkeuken, maar creëert met zijn LED-verlichting bovendien een magische avondstemming.

- Koelkastmodule 145 L
- Instelbare temperatuur (0-10 °C)
- Roestvast staal
- Blauwe LED-verlichting

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Module met pizzaoven

Vrijstaande module met houtgestookte pizzaoven van roestvast staal. Gebruik uw buitenkeuken voor meer dan alleen barbecueën - Investeer in een pizzaoven die u op nieuwe spanende manieren het plezier laat beleven van werken met eten en vuur. Verwen familie en vrienden met een uitgelezen houtgestookte pizza rechtstreeks uit uw pizzaoven. Om de belevenis compleet te maken, zitten er bij de pizzaoven accessoires als pizzaschep, pizzasnijder en reinigingsborstel, die links of rechts van de barbecue kunnen worden bevestigd.

- Houtgestookte pizzaoven
- Grillvlak: 60 x 53,5 cm
- Pizzaschep, pizzasnijder en reinigingsborstel zijn inbegrepen
- Roestvast staal
- 2 opbergkasten

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Hoekmodule 90°

Vrijstaande hoekmodule van 90 graden met een stijlvol, eenvoudig design van RVS. Plaats uw tuinkeuken in een prachtige hoekopstelling, met een royale open ruimte, die u en uw gasten meer dan genoeg bewegingsvrijheid biedt om samen heerlijke barbecuegerechten te bereiden. De hoekmodule wordt gecombineerd met andere Inox range-modules en stelt u in staat om een buitenkeuken geheel naar eigen wens te creëren.

- Hoekmodule van 90 graden
- Combineert andere modules
- Geeft de uitstraling van uw buitenkeuken een boost

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Inox Range - Module met gasbarbecue

Robuuste gasbarbecue van roestvast staal. De vrijstaande barbecue heeft 4 zeer effectieve gasbranders en 1 infraroodbrander, waarvan de temperatuur wordt geregeld met behulp van 5 knoppen. De gasbarbecue is voorzien van een barbecuerooster, een warmhoudrooster en een vetopvangbak van roestvast staal, wat zowel het bereiden van eten als reinigen eenvoudig maakt. Ook de handgreep en het dubbelzijdige deksel met geïntegreerde thermometer zijn gemaakt van roestvast staal. De rotisserie is één van de mooiste functies van de barbecue, een draaiende grillspies die langzaam grillen mogelijk maakt, zodat vlees en groenten sappig blijven.

- 4 gasbranders en infraroodbrander
- Roestvast staal
- Rotisserie inbegrepen


Meer lezen
 Indu+ - Vrijstaande buitenkeuken - Teppanyaki-module - Arvid

Eten bereiden is een kunst die iedereen zich meester kan maken. Met een vrijstaande buitenkeuken met een teppanyaki-bakplaat beschikt u over een royaal kookoppervlak om te wokken, bakken of vlees en groenten te koken - in no time bereidt u eten als een prof! De werkbank met een elegant en tijdloos design van teakhout en matzwart aluminium frame heeft een inbouw messenhouder en een handige opberglade. Alles in de buurt als u wilt gaan koken. U plaatst de buitenkeuken net zo makkelijk overal waar u maar wilt in uw tuin of op uw terras.

- Vrijstaande teppanyaki-bakplaat
- Handig opbergen
- Elegant en tijdloos design


Meer lezen

 Indu+ - Vrijstaand aanrecht met gootsteen - Arvid

Flexibel en vrijstaand aanrecht met gootsteen en kraan dat overal in uw tuin of op uw terras kan worden geplaatst. Vervul al uw dromen over een buitenkeuken! Een royaal werkblad en dankzij de aanwezigheid van een kraan en stromend water worden het afspoelen van groenten, handenwassen en het snijden of hakken van levensmiddelen een fluitje van een cent. Inbouw messenhouder voor een geordend werkblad waar u uw keukengerei dicht bij de hand hebt.

- Vrijstaand aanrecht op wielen
- Handig opbergen
- Elegant en tijdloos design


Meer lezen
 Indu+ - Vrijstaande buitenkeuken - Inductiekookplaat en Teppanyaki-module - Arvid

Maak een culinaire reis in uw huis en beheers de kunst van teppanyaki-koken met behulp van een vrijstaande keuken met inductieplaat en teppanyaki-plaat. Teppanyaki is een bereidingswijze uit Japan, die zich uitstekend leent voor wokken, braden of koken van vlees en groenten - en met een inductieplaat, zodat u tegelijkertijd andere toebehoren als rijst en aardappelen kunt bereiden. De werkbank heeft een elegant en tijdloos ontwerp van teakhout en een matzwart aluminium frame. Is eenvoudig en soepel te verplaatsen en kan bijna overal in uw tuin of op uw terras worden neergezet, zodat aan alle voorwaarden is voldaan om het bereiden van een maaltijd naar nieuwe hoogtes te tillen!

- Vrijstaande module
- Inductiekookplaat en teppanyaki-bakplaat in één
- Handig opbergen


Meer lezen

 Indu+ - Vrijstaande barbecue-trolley (Gazzgrill)

Gazzgrill barbecue-trolley - de mobiele buitenkeuken die uw kookbeleving buitenshuis maximaal plezierig maakt! Vrijstaande buitenkeuken met grote flexibiliteit die op elke willekeurige plaats in uw tuin of op uw terras kan worden neergezet. Nog nooit eerder was buiten koken zo makkelijk! Deze buitenkeuken heeft een unieke 2-in-1-oplossing met een combinatie van een gasbarbecue en een bakplaat met deksel - perfect als je tegelijkertijd wilt barbecueën, bakken of koken! Hier vindt u alles wat u van een buitenkeuken mag verwachten: een groter aanrechtblad voor meer werkruimte, een inbouw messenhouder en een handige lade voor het bewaren van barbecueaccessoires en dergelijke.

- Mobiele buitenkeuken voor een maximale kookbeleving
- 2-in-1-oplossing met een combinatie van barbecue en bakplaat
- Handige messenhouder bij de barbecue
- Inclusief barbecuekap met temperatuurmeter

Meer lezen
 Indu+ - Vrijstaande barbecue-trolley (Gazzgrill)

Gazzgrill barbecue-trolley - de mobiele buitenkeuken die uw kookbeleving buitenshuis maximaal plezierig maakt! Vrijstaande buitenkeuken met grote flexibiliteit die op elke willekeurige plaats in uw tuin of op uw terras kan worden neergezet. Nog nooit eerder was buiten koken zo makkelijk! Deze buitenkeuken heeft een unieke 2-in-1-oplossing met een combinatie van een gasbarbecue en een bakplaat met deksel - perfect als je tegelijkertijd wilt barbecueën, bakken of koken! Hier vindt u alles wat u van een buitenkeuken mag verwachten: een groter aanrechtblad voor meer werkruimte, een inbouw messenhouder en een handige lade voor het bewaren van barbecueaccessoires en dergelijke.

- Mobiele buitenkeuken voor een maximale kookbeleving
- 2-in-1-oplossing met een combinatie van barbecue en bakplaat
- Handige messenhouder bij de barbecue
- Inclusief barbecuekap met temperatuurmeter

Meer lezen
 Indu+ - Vrijstaande drankentrolley - Iceboy

Iceboy - een vrijstaande drankentrolley met uittrekbaar blad en inbouw ijscompartiment. De module is vrijstaand en staat op wielen, zodat u hem makkelijk tevoorschijn kunt halen, en hij kan op een plaats naar keuze in uw tuin of terras worden geplaatst. Elegant en tijdloos design van massief teakhout en een wit aluminiumframe - samen maakt deze combinatie een levende indruk en tegelijkertijd is hij heel eenvoudig netjes te houden. De drankentrolley is eenvoudig te plaatsen en bovendien is het een fraai meubel voor buitenshuis. Het blad is uittrekbaar en dat maakt hem perfect voor gebruik als zijtafeltje, kookeiland en drankentrolley. Met een royaal werkblad kunt u ter plaatse zowel voorbereiden als serveren. Houd uw flessen koel in het ijscompartiment en dek voor een buffet met heerlijke snacks. Of waarom niet een lekker schaaldierenbuffet?

- Vrijstaand en eenvoudig neer te zetten, afhankelijk van uw wensen en ruimte
- Fraai en handig model voor buitenshuis, wanneer u gasten over de vloer hebt
- Voor combineren met en gebruik als zijtafeltje, kookeiland en drankentrolley

Meer lezen
 Indu+ - Vrijstaande drankentrolley - Iceboy

Iceboy - een vrijstaande drankentrolley met uittrekbaar blad en inbouw ijscompartiment. De module is vrijstaand en staat op wielen, zodat u hem makkelijk tevoorschijn kunt halen, en hij kan op een plaats naar keuze in uw tuin of terras worden geplaatst. Elegant en tijdloos design van massief teakhout en een matzwart aluminiumframe - samen maakt deze combinatie een levende indruk en tegelijkertijd is hij heel eenvoudig netjes te houden. De drankentrolley is eenvoudig te plaatsen en bovendien is het een fraai meubel voor buitenshuis. Het blad is uittrekbaar en dat maakt hem perfect voor gebruik als zijtafeltje, kookeiland en drankentrolley. Met een royaal werkblad kunt u ter plaatse zowel voorbereiden als serveren. Houd uw flessen koel in het ijscompartiment en dek voor een buffet met heerlijke snacks. Of waarom niet een lekker schaaldierenbuffet?

- Vrijstaand en eenvoudig neer te zetten, afhankelijk van uw wensen en ruimte
- Fraai en handig model voor buitenshuis, wanneer u gasten over de vloer hebt
- Voor combineren met en gebruik als zijtafeltje, kookeiland en drankentrolley

Meer lezen
 Indu+ - Vrijstaand aanrecht met gootsteen - Arvid

Flexibel en vrijstaand aanrecht met gootsteen en kraan dat overal in uw tuin of op uw terras kan worden geplaatst. Vervul al uw dromen over een buitenkeuken! Een royaal werkblad en dankzij de aanwezigheid van een kraan en stromend water worden het afspoelen van groenten, handenwassen en het snijden of hakken van levensmiddelen een fluitje van een cent. Inbouw messenhouder voor een geordend werkblad waar u uw keukengerei dicht bij de hand hebt.

- Vrijstaand aanrecht op wielen
- Handig opbergen
- Elegant en tijdloos design


Meer lezen
 Indu+ - Vrijstaande buitenkeuken - Teppanyaki-module - Arvid

Eten bereiden is een kunst die iedereen zich meester kan maken. Met een vrijstaande buitenkeuken met een teppanyaki-bakplaat beschikt u over een royaal kookoppervlak om te wokken, bakken of vlees en groenten te koken - in no time bereidt u eten als een prof! De werkbank met een elegant en tijdloos design van teakhout en wit aluminium frame heeft een inbouw messenhouder en een handige opberglade. Alles in de buurt als u wilt gaan koken. U plaatst de buitenkeuken net zo makkelijk overal waar u maar wilt in uw tuin of op uw terras.

- Vrijstaande teppanyaki-bakplaat
- Handig opbergen
- Elegant en tijdloos design


Meer lezen

 Indu+ - Vrijstaande buitenkeuken - Inductiekookplaat en Teppanyaki-module - Arvid

Maak een culinaire reis in uw huis en beheers de kunst van teppanyaki-koken met behulp van een vrijstaande keuken met inductieplaat en teppanyaki-plaat. Teppanyaki is een bereidingswijze uit Japan, die zich uitstekend leent voor wokken, braden of koken van vlees en groenten - en met een inductieplaat, zodat u tegelijkertijd andere toebehoren als rijst en aardappelen kunt bereiden. De werkbank heeft een elegant en tijdloos ontwerp van teakhout en een wit aluminium frame. Is eenvoudig en soepel te verplaatsen en kan bijna overal in uw tuin of op uw terras worden neergezet, zodat aan alle voorwaarden is voldaan om het bereiden van een maaltijd naar nieuwe hoogtes te tillen!

- Vrijstaande module
- Inductiekookplaat en teppanyaki-bakplaat in één
- Handig opbergen


Meer lezen

 KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje