Koelkasten - Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Om uw buitenkeuken helemaal af te maken en om alles wat u nodig hebt op één plaats bij elkaar te bewaren, kunt u bij ons inbouwkoelkasten krijgen. Al onze koelkasten zijn uitgerust met functies waarmee u makkelijker eten kunt bewaren. Wij hebben koelkasten in diverse uitvoeringen voor u - zodat u precies die koelkast vindt die in uw buitenkeuken past! Neem bij vragen contact op met de klantenservice, dan helpen wij u.


Myoutdoorkitchen - Built-in - Buitenkoelkast

Bewaar eten en drinken simpelweg binnen handbereik in de buitenkeuken. Exclusieve buitenkoelkast met een stijlvolle en roestvrijstalen afwerking en een royale inhoud van 145 liter. De koelkast kan worden ingebouwd en hij heeft een waterdicht ontwerp met een deur met driedubbel glas. Dat houdt niet alleen de koude vast, maar zorgt er ook voor dat de koelkast bij lage temperaturen buiten kan staan. Deze buitenkoelkast heeft een digitaal bedieningspaneel en een gebruiksvriendelijke en elektrische temperatuurmeter. De temperatuur kan worden ingesteld op 0-10 °C. Daarnaast heeft de koelkast een LED-binnenverlichting, waarmee de buitenkeuken 's avonds in een sfeervolle oase verandert.- Elegante en stijlvolle afwerking van roestvrij staal
- Waterdicht ontwerp met deurtje met driedubbel glas
- Koelkast voor inbouw
- Voor een nog grotere buitenkeukenbeleving

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vrijstaande Koelkast (RVS)

Roestvrijstalen koelkast met berglade. Met een koelkast kunt u de mogelijkheden van uw buitenkeuken ten volle benutten en tegelijkertijd wordt het makkelijker om buitenshuis voorbereidingen te treffen. En hij houdt uw eten en drinken gekoeld totdat u deze serveert. De koelkast maakt deel uit van de flexibele modulaire en uitbreidbare serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen. Een lekker barbecuebiertje komt rechtstreeks uit uw buitenkeuken!

- Koelkast
- Stijlvol van roestvrij staal
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Nordic Line - Vrijstaande Koelkast (Zwart)

Stijlvolle koelkast in een zwart design met berglade. Met een koelkast kunt u de mogelijkheden van uw buitenkeuken ten volle benutten en tegelijkertijd wordt het makkelijker om buitenshuis voorbereidingen te treffen. En hij houdt uw eten en drinken gekoeld totdat u deze serveert. De koelkast maakt deel uit van de flexibele modulaire en uitbreidbare serie Nordic Line van Myoutdoorkitchen. Een lekker barbecuebiertje komt rechtstreeks uit uw buitenkeuken!

- Koelkast
- Stijlvol zwart design
- Bouw uw eigen modulaire keuken

Meer lezen
 KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje