Kasten - Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Hier vindt u inbouwkasten in diverse uitvoeringen - er is één voor ieders smaak! Wij hebben inbouwkasten voor gasflessen, prullenbakken, bestek, borden en dergelijke. Een inbouwkast is praktisch voor in een buitenkeuken en geeft een mooier totaalbeeld.


 

Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw ladeblok met 3 laden

Opbergruimte voor bij de barbecue! Lademodule met 3 laden voor inbouw. Handige en stijlvolle laden met een roestvrije uitstraling. Ideaal voor als u op één plek lekker veel opbergruimte wilt. De grootte van de laden en de diepte van 58 cm maken ze ideaal om te gebruiken als opbergladen voor bijvoorbeeld barbecuetools, snijplanken, handdoeken, kruiden e.d.

- Stijlvol RVS design
- Ladeblok met 3 laden
- Roestvrij staal - 304 SS
- Lekker veel opbergruimte op één plek
- Handig voor bij de barbecue

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Driedubbel inbouwladeblok

Opbergruimte voor bij de barbecue! Lademodule met 3 laden voor inbouw. Handig en stijlvol ladeblok met een roestvrijstalen afwerking en een prachtige omlijsting - voor een buitenkeuken waarbij elk detail centraal staat. Ideaal voor wie op zoek is naar één plek met lekker veel opbergruimte. De grootte van de laden en de diepte van 46 cm maken ze uitstekend geschikt als opbergladen voor bijvoorbeeld barbecuetools, snijplanken, handdoeken, kruiden en wat u verder ook maar nodig kunt hebben in uw buitenkeuken.- Stijlvol RVS design
- Ladeblok met 3 laden
- Roestvrij staal - 304 SS
- Lekker veel opbergruimte op één plek
- Handig voor bij de barbecue

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw afvalkast

Een afvalkast is makkelijk en handig om bij het outdoor koken de werkplek schoon te houden. Inbouw afvalkast met een roestvrij afgewerkte uittreklade en met mooie details die een belangrijke en duurzame functie vervullen op het terras.

- Roestvrije en exclusieve afwerking
- Prima opbergruimte
- Roestvrij staal - 304 SS
- Houdt de buitenkeuken schoon

Meer lezen
 KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje