Baraccessoires - Mijnbuitenkeuken.nl

BLACK MONTH >>>>>>>> Klik hier <<<<<<<< BLACK MONTH

Het zijn de details die een keuken compleet maken. Maak uw buitenkeuken compleet met te gekke details als een Cocktail Pro of en Cut & Clean Combo. Onze baraccessoires zijn van het beste materiaal - roestvast staal 304 SS - en garanderen u een complete buitenkeuken.


Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw waterkraan met cocktailstation

Zet uw gasten heerlijke koele drankjes voor en laat uw buitenkeuken een centrale rol spelen bij alle zomerfeestjes in de tuin. Creëer dat ideale bargevoel met een eigen cocktailstation buiten. Een RVS cocktailstation voor inbouw in de buitenkeuken met exclusieve details en accessoires. Met alles wat u nodig hebt: ijskoeler, gootsteen met wam en koud water, zeeppompje, snijplank en prullenbak.

- Exclusief detail voor buiten
- Stijlvolle afwerking van roestvrij staal
- Drankjes serveren - rechtstreeks vanuit de buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen Built-in - Inbouw ijscompartiment 70 cm

Een ijscompartiment voor de buitenkeuken - nooit meer last van te warme drankjes. Inbouw ijsemmer met exclusieve details en een roestvrije afwerking. Een robuust deksel met handgreep in een stevige constructie van staal 304 SS en dubbellaags geïsoleerd om de boel langer fris te houden. Vul het compartiment met ijs en bedien uw gasten rechtstreeks vanuit de buitenkeuken - echt een must voor hete zomerdagen!

- Ijscompartiment 59,6 L
- Eenvoudig schoon te maken
- Serveer drankjes in de buitenkeuken
- Dubbele isolatie
- Een luxe detail voor de buitenkeuken

Meer lezen
 Myoutdoorkitchen - Built-in - Inbouw ijscompartiment 60 cm

Gun uzelf een ijscompartiment voor uw buitenkeuken en zorg dat een lauw drankje iets is van vroeger. Deze inbouw ijsemmer heeft een moderne uitstraling, een royale inhoud en een stijlvolle roestvrijstalen afwerking. Een robuust deksel met handgreep in een stevige constructie van staal 304 SS en dubbellaags geïsoleerd om de boel langer fris te houden. Serveer uw gasten heel eenvoudig rechtstreeks vanuit uw buitenkeuken.- Roestvrij en stijlvol design
- Roestvrij staal - 304 SS
- Inbouw ijscompartiment

Meer lezen
 KLANTENDIENST

BLACK WEEKEND
10:00-15:00

070 80 80 330


info@mijnbuitenkeuken.nl

Ontwerp je buitenkeuken

Buitenkeukens voor Spanje